Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού κρατούνται από χθες το βράδυ δύο νεαροί, οι οποίοι φέρονται ως ύποπτοι για τη δολοφονία του άτυχου Πυροσβέστη, Κώστα Μαντά και τη ληστεία του σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος"...


Οι δύο νεαροί, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν χθες αργά τη νύχτα, γύρω στις 12, μετά από επιχείρηση που στήθηκε από την Αστυνομία στην οδό Κορίνθου, όπου βρίσκεται το διαμέρισμά τους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται.

Από την Ασφάλεια Πατρών δεν επιβεβαιώνεται κάποια από τις πληροφορίες περί σύλληψης των δραστών, όμως αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως χθες την νύχτα κλήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ προκειμένου να αναγνωρίσουν τους δύο προσαχθέντες, το οποίο και έγινε.

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως πρόκειται για δύο άνδρες Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας περίπου 25 χρόνων, ενώ δεν πρόκειται για αδέλφια όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Η διαδικασία της αναγνώρισης σύμφωνα με πληροφορίες έγινε με μεγάλη λεπτομέρεια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Φόρεσαν μαύρα φούτερ και γυαλιά ηλίου στους δύο άνδρες για να αναπαραστήσουν με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στην ομάδα των δύο προσαχθέντων νεαρών του οποίου τα στοιχεία γνωρίζει η Ασφάλεια Πατρών.


 
Top