Επίθεση κατά του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά εξαπολύει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος, για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των απορριμμάτων...


Η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:

«Η Πάτρα για περισσότερες από είκοσι ημέρες με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής ζει κάτω από αφόρητες συνθήκες.

Οι πατρινοί και οι πατρινές, αφού υποχρεώθηκαν να κάνουν περιφορά των επιταφίων και Πάσχα ανάμεσα σε βουνά από σκουπίδια, εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Όλα αυτά χάρη στο πείσμα της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του κ. Δημαρά, ο οποίος για μια ακόμα φορά στη διάρκεια της έως τώρα θητείας του, έδειξε πως το μόνο που διαθέτει, είναι περίσσευμα εμπάθειας.

Αποτέλεσμα της τακτικής του κ. Δημάρχου και των συνεργατών του είναι, η πόλη να ζει κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας.

Μέσα σε λίγους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Δημαράς κατάφερε ότι δεν «κατόρθωσε» κανένας εκ των προκατόχων του. Να διαλύσει το Δήμο με πρώτη την υπηρεσία καθαριότητας.

Είναι καιρός ο κ. Δήμαρχος να αντιληφθεί, πως εξελέγη για να υπηρετήσει την πόλη και όχι για να βγάλει στην επιφάνεια τα προσωπικά του βιώματα και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που τον συνοδεύουν.

Παράλληλα ενημερώνουμε τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, πως θα καταγραφούν στην ιστορία, ως οι μοναδικοί στην Ελλάδα, που μετέτρεψαν τους πρώην Καπποδιστριακούς Δήμους - από σημείο αναφοράς που ήταν ως προς την εικόνα καθαριότητας που είχαν - σε παράδειγμα προς αποφυγήν.
Όσο είναι ακόμα καιρός καλούμε τον κ. Δημαρά, αντί να επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών, να αλλάξει τον πολυδιαφημισμένο «σχεδιασμό» του και να αναζητήσει μέσα από γόνιμο και δημιουργικό διάλογο με τους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας, την λύση.

Ποτέ η στείρα αντιπαράθεση και αδιέξοδοι λεονταρισμοί δεν απέφεραν θετικό αποτέλεσμα.
Αντιθέτως λειτούργησαν σε βάρος της πόλης και των κατοίκων της.»


 
Top